Contul dumneavoastra necesita activare.

Daca nu ati primit email-ul nostru va rugam click aici pentru retrimitere.

Va rugam introduceti email-ul dumneavoastra. Veti primi un link pentru resetarea parolei pe aceasta adresa.

Întrebări frecvente
Cum plătesc o evaluare?              

Plata unei evaluări se poate efectua prin card (Visa, Visa electron, Mastercard etc.) sau prin OP (ordin de plată). Pentru a se putea face o plată, trebuie să aveţi cont pe site-ul  
www.enfe.ro.
             

Cât costă o evaluare?
 

Costul evaluărilor poate fi diferenţiat. Sumele sunt însă modice, accesibile oricui. Suma aferentă este specificată în dreptul fiecărui examen, iar plata se efectuează prin selectare automată din aplicaţia de plată.  

Când am acces la subiect?
 

Pentru a avea acces la subiect trebuie să aveţi plătit examenul respectiv. Dacă aţi plătit, aveţi acces la subiect din momentul începerii unui examen de evaluare, până în momentul în care acesta se încheie. Timpul poate varia, în funcţie de examen, între două şi patru ore.  

Când am acces la baremul de evaluare şi de notare?
 

Baremul devine disponibil în aceeaşi pagină în care se află şi subiectul, din momentul în care se încheie timpul alocat încărcării rezolvărilor.  

Cum încarc rezolvarea?
 

Rezolvarea poate fi încărcată în zona special destinată, prin utilizarea butonului încărcare. Termenul orar în care este accesibil butonul pentru încărcarea răspunsurilor este cel destinat rezolvării subiectului, la care se mai adaugă 15 minute. Răspunsurile pot fi redactate în format word.doc, dar lucrările scrise pe hârtie pot fi scanate sau fotografiate pentru a fi încărcate în format pdf sau jpeg.  

Când încarc rezolvarea?
 

Termenul orar în care este accesibil butonul pentru încărcarea răspunsurilor este cel destinat rezolvării subiectului, la care se mai adaugă un interval de timp de 15-30 de minute (în funcție de complexitatea examinării). Răspunsurile pot fi redactate în format word.doc, dar pot fi şi scanate sau fotografiate pentru a fi încărcate în format pdf sau jpeg.  

Când primesc nota şi feedbackul?
 

Nota şi feedbackul personalizat se trimit în termen de 7-10 zile după desfăşurarea examenului, la o dată anunţată. Toţi participanţii la un examen primesc nota şi feedbackul la aceeaşi dată. Nota şi feedbackul se pot accesa din secţiunea Portofoliul personal.  

Ce este feedbackul personalizat?  

Feedbackul personalizat este oferit cu maximă obiectivitate și certifică nivelul cunoștinţelor și al competențelor pe care le dețineți la un moment dat. Feedbackul personalizat primit de fiecare elev care participă la evaluare va fi detaliat, acoperind toate componentele subiectului de examen, cu explicarea punctajului acordat. Prin intermediul acestuia veţi înţelege care sunt greşelile pe care le-aţi făcut în rezolvarea subiectului şi veţi primi indicaţii cu privire la rezolvarea corectă.  

Ce înseamnă evaluarea progresivă?
 

Eșalonarea materiei din programa pentru examenele naționale și aplicarea testelor în conformitate cu această eşalonare asigură evaluarea progresivă. Aveţi, astfel, intervale de timp care să vă permită acumularea de cunoștințe și aprofundarea competențelor. Fiecare participant va putea astfel să aprecieze comparativ maniera în care a evoluat de la o evaluare la alta.    

Care sunt procedurile pentru redactarea răspunsurilor?
 

Redactarea răspunsurilor poate fi realizată direct pe calculator, în format word sau de mână, pe foi A4, urmând ca pentru încărcare pe platformă acestea să fie scanate sau fotografiate şi convertite în format pdf sau jpeg. Pe foile cu răspunsuri nu vor apărea date de identificare (nume şi prenume). Fiecare participant la evaluare este protejat de confidenţialitate, atât în raport cu evaluatorii, cât şi în raport cu ceilalţi candidaţi.

Ce sunt Examenele oricând?

Examenele oricând 
reprezintă oportunitatea pe care o oferim elevilor care nu au participat la unele sesiuni fixe de examinare, de a le accesa ulterior. Astfel, după expirarea unui examen (însemnând examinare, evaluare și furnizarea notei, respectiv a feedbackului), acesta poate deveni accesibil în orice moment. Accesând butonul din bara de meniu, alegeți examenul dorit, vă înscrieți, achitați contravaloarea acestuia și aveți acces pe loc la subiect! După rezolvarea acestuia, o încărcați pe platformă în format word, pdf sau jpeg (fotografii clare) și în decurs de șapte zile veți primi în portofoliul vostru nota și feedbackul personalizat!
Conectati-va
Nu va puteti accesa contul? Resetati parola
Sunteti utilizator nou?
Sunt profesor.
In curand
Dragi elevi, În curand site-ul www.enfe.ro va organiza noi etape de evaluare, spre a...
Etapa a treia de examinare
Dragi elevi,În 26 aprilie va avea loc etapa a treia de simulare online la limba și literatura...
ISTORIE, GEOGRAFIE
Dragi elevi,în luna martie mai puteți participa la următoarele examinări online:istorie - Bacala...
Examinările lunii martie
Dragi elevi,în luna martie veți putea participa la următoarele examinări online:matematică - Ev...
O nouă etapă de examinare
În 15 februarie va avea loc simularea online la limba și literatura română, Evalu...
Bine ați venit!
Dragi elevi, În 15 februarie va avea loc simularea online la limba și literatura română,&nb...
Bine ați venit!
Dragi elevi, S-a încheiat prima etapă de examinare, atât pentru Evaluarea națională, cât...
Prima sesiune de examinări – matematică
Dragi elevi, stimați părinți,  Au început înscrierile pentru primele sesiuni de exami...
Prima sesiune de examinări – limba și literature română
Dragi elevi, stimați părinți,   Au început înscrierile pe platforma www.enfe.ro pe...