Contul dumneavoastra necesita activare.

Daca nu ati primit email-ul nostru va rugam click aici pentru retrimitere.

Va rugam introduceti email-ul dumneavoastra. Veti primi un link pentru resetarea parolei pe aceasta adresa.

Participarea la sesiunile de evaluare
Descriere produs
Pentru a avea acces la sesiunile de evaluare trebuie să vă creați, mai întâi, un cont.

Odată deveniți membri ai site-ului www.enfe.ro, aveți acces la toate informațiile cu privire la desfășurarea evaluărilor: eşalonarea programelor de examene pentru fiecare etapă de evaluare, datele în care se desfășoară examenele, termenele orare.


După ce decideți să participați la un examen (recomandarea noastră fiind să participați la toate etapele, spre a vă urmări progresul), îl achitați online, prin card (Visa, Visa electron, Mastercard etc.) sau prin OP (ordin de plată).

Ca urmare a achitării unui examen aveţi acces la subiect doar în data desfășurării probei, în întregul interval de timp alocat acesteia. Pentru accesul la subiect nu este necesară decât logarea.

Din momentul în care subiectul devine accesibil participanților la examen, aveți la dispoziţie un timp determinat, în funcție de tipul de examen, pentru redactarea răspunsurilor și pentru încărcarea acestora de pe contul personal.

Redactarea răspunsului se poate realiza fie în format word.doc, fie de mână, pe foi A4, pe care le scanați apoi sau le fotografiați la calitate superioară și le încărcați ca format pdf. sau jpg.
Este preferabil ca lucrările să fie în format word sau fotografii jpeg (fiecare pagină a lucrării) arhivate în format .rar sau .zip. De asemenea, dimensiunea arhivei/documentului e bine să nu depășească 10 Mb. În realizarea fotografiilor vă rugăm să focalizați imaginea doar asupra paginii. De asemenea, înainte de încărcarea pe platformă, vă rugăm să verificați claritatea fotografiilor, asigurând acuratețea imaginii și lectura facilă a rezolvării.

Lucrările nu trebuie să conţină date de identificare, ele fiind codate de către sistem și asociate identității fiecărui participant.

După expirarea termenului de încărcare a răspunsurilor, aveți acces la baremul de corectare.

Lucrările voastre sunt evaluate pe parcursul unei săptămâni, de către profesori evaluatori selectați, iar repartizarea către aceștia a lucrărilor se realizează randomizat. Sistemul asigura o repartiție care să evite corectarea lucrării unui elev de către profesorul său de la clasă, chiar daca lucrările se trimit anonime.

În data stabilită pentru anunțarea rezultatelor, într-un interval orar fixat, toți participanții la examen vor primi, în contul personal de pe site, în Portofoliul personal, lucrarea trimisă spre evaluare, nota obținută și feedbackul personalizat.
O altă componentă o constituie Examenele oricând. Astfel, elevii care nu au participat la unele sesiuni anterioare de examinare, dar ulterior doresc să le parcurgă, pot avea acces la ele oricând! Accesând butonul din bara de meniu, aleg examenul dorit dintre cele disponibile, se înscriu, achită contravaloarea acestuia și au acces pe loc la subiect. După rezolvarea acestuia, o încarcă pe platformă în format word, pdf sau jpeg (fotografii clare) și în decurs de șapte zile primesc în portofoliul personal nota și feedbackul personalizat!
Conectati-va
Nu va puteti accesa contul? Resetati parola
Sunteti utilizator nou?
Sunt profesor.
In curand
Dragi elevi, În curand site-ul www.enfe.ro va organiza noi etape de evaluare, spre a...
Etapa a treia de examinare
Dragi elevi,În 26 aprilie va avea loc etapa a treia de simulare online la limba și literatura...
ISTORIE, GEOGRAFIE
Dragi elevi,în luna martie mai puteți participa la următoarele examinări online:istorie - Bacala...
Examinările lunii martie
Dragi elevi,în luna martie veți putea participa la următoarele examinări online:matematică - Ev...
O nouă etapă de examinare
În 15 februarie va avea loc simularea online la limba și literatura română, Evalu...
Bine ați venit!
Dragi elevi, În 15 februarie va avea loc simularea online la limba și literatura română,&nb...
Bine ați venit!
Dragi elevi, S-a încheiat prima etapă de examinare, atât pentru Evaluarea națională, cât...
Prima sesiune de examinări – matematică
Dragi elevi, stimați părinți,  Au început înscrierile pentru primele sesiuni de exami...
Prima sesiune de examinări – limba și literature română
Dragi elevi, stimați părinți,   Au început înscrierile pe platforma www.enfe.ro pe...