Contul dumneavoastra necesita activare.

Daca nu ati primit email-ul nostru va rugam click aici pentru retrimitere.

Va rugam introduceti email-ul dumneavoastra. Veti primi un link pentru resetarea parolei pe aceasta adresa.

Termeni si conditii
DATELE FIRMEI  
SC ENFEP SRL
Str. O. Petrovici nr. 22/1, Cluj-Napoca, Cluj
CUI 32255371
J12/2854/18.09.2013
Banca Transilvania  

CONDIȚII DE UTILIZARE
Folosirea, vizitarea și cumpărarea produselor și serviciilor de pe site-ul www.enfe.ro implică acceptarea următoarelor termene și condiții:

REFERITOR LA ACCESARE

Ne rezervăm dreptul să înregistrăm și să stocăm următoarele informații referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, ip, agent utilizator, rezoluție ecran, referer. Este interzisă accesarea acestui site cu programe de download automat fără permisiunea expresă din partea noastră. Ne rezervăm dreptul de a stoca logurile complete și de a întreprinde măsurile legale împotriva persoanelor sau firmelor care accesează site-ul nostru cu astfel de programe.

REFERITOR LA CLIENȚI ȘI COMENZI
Ne rezervăm dreptul să stocăm informațiile clienților: nume, adresă, unitate școlară, email, telefon, cnp, examene la care se face înscriere, pe durata necesară îndeplinirii comenzilor și în vederea realizării de statistici. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC ENFEP SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii și expedierea către dumneavoastră a produselor comandate (examene, testări online și toate produsele asociate acestora: subiecte, bareme, configurări de subiecte, programe, feedback etc.). Nu sunteți obligat(ă) să furnizați aceste date, însă refuzul dumneavoastră determina imposibilitatea efectuării comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatori noștri. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați modificările. De asemenea, dacă doriți ștergerea datelor dumneavoastră din baza noastră de date, vă rugăm să solicitați aceasta de pe una din referințele corespunzătoare: email, telefon sau adresă. S.C. ENFEP SRL va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condițiile actului normativ menționat) dreptul ca în termen de 10 zile să denunțe unilateral contractul, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunțarea unilaterală în scris (document semnat de cumpărător și transmis electronic sau prin poștă cu confirmare de primire) prețul contractului. Cumpărătorul poate beneficia de returnarea sumei doar în situația în care a plătit un examen și nu i s-a furnizat subiectul corespunzător la ora convenită, sau dacă din motive tehnice care țin de funcționalitatea platformei nu a avut posibilitatea de a accesa subiectul respectiv de a încărca rezolvarea acestuia. Încărcarea pe site-ul www.enfe.ro a unui doc., pdf., jpg sau alt format, asociat unui examen plătit, se consideră răspuns, indiferent de conținutul acestuia.  De asemenea, cumpărătorul poate solicita returnarea sumei dacă în termenul anunțat nu primește rezultatul la răspunsul încărcat pe site și asociat unui examen plătit. Rezultatul se consideră nota și formularul de feedback.

METODA DE PLATĂ 
Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca Plationline.

TIMPI DE FURNIZARE A SERVICIILOR/PRODUSELOR CUMPĂRATE
Termenul pentru furnizarea rezultatelor la un examen/testare online, însemnând nota și feedbackul, este în medie de 10 zile. Pentru fiecare examen/testare în parte se va publica termenul exact de furnizare a rezultatului în momentul încheierii examenului/testării. 
Pentru Examenele oricând termenul mediu de furnizare a notei și a formularului de feedback este de 10 zile din momentul încărcării pe platformă a rezolvării.

Garantăm confidențialitatea datelor
: nu vom furniza nicio informație (nume, adrese, comenzi etc.).
Datele personale ale clienților vor putea fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare. Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete când se completează o comanda, caz în care ne rezervăm dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză. Odată făcută comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enunțați în pagina comandă și cu prețurile produselor afișat în coșul de cumpărături.

REFERITOR LA INFORMAȚIILE DE PE SITE
Nu răspundem de site-urile la care se ajunge prin legături de pe acest site.

REFERITOR LA EMAILURI
Prin înscrierea pe site-ul www.enfe.ro se consideră că utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informații diverse din partea firmei noastre.
 
DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Întregul conținut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi etc.) este proprietatea societății comerciale SC ENFEP SRL, a asociaților sau partenerilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societății SC ENFEP SRL și este protejată de aceleași legi. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

AVERTISMENT SPECIAL
Preluarea informațiilor de pe site sau din produsele furnizate  și utilizarea acestora în scop comercial sau public (subiecte, bareme, configurarea subiectelor, fișe de feedback etc.) fără acordul scris al SC ENFEP SRL este considerată furt și ne rezervăm dreptul să acționăm în judecată persoanele/firmele în cauză.
 
NOTE GENERALE
Nu răspundem pentru defecțiunile datorate serverului pe care este găzduit site-ul sau pentru problemele cauzate de funcționalitatea conexiunii Internet. Orice tentativă de acces neautorizat la acest site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între SC ENFEP SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instantelor românești.
Conectati-va
Nu va puteti accesa contul? Resetati parola
Sunteti utilizator nou?
Sunt profesor.
In curand
Dragi elevi, În curand site-ul www.enfe.ro va organiza noi etape de evaluare, spre a...
Etapa a treia de examinare
Dragi elevi,În 26 aprilie va avea loc etapa a treia de simulare online la limba și literatura...
ISTORIE, GEOGRAFIE
Dragi elevi,în luna martie mai puteți participa la următoarele examinări online:istorie - Bacala...
Examinările lunii martie
Dragi elevi,în luna martie veți putea participa la următoarele examinări online:matematică - Ev...
O nouă etapă de examinare
În 15 februarie va avea loc simularea online la limba și literatura română, Evalu...
Bine ați venit!
Dragi elevi, În 15 februarie va avea loc simularea online la limba și literatura română,&nb...
Bine ați venit!
Dragi elevi, S-a încheiat prima etapă de examinare, atât pentru Evaluarea națională, cât...
Prima sesiune de examinări – matematică
Dragi elevi, stimați părinți,  Au început înscrierile pentru primele sesiuni de exami...
Prima sesiune de examinări – limba și literature română
Dragi elevi, stimați părinți,   Au început înscrierile pe platforma www.enfe.ro pe...