Contul dumneavoastra necesita activare.

Daca nu ati primit email-ul nostru va rugam click aici pentru retrimitere.

Va rugam introduceti email-ul dumneavoastra. Veti primi un link pentru resetarea parolei pe aceasta adresa.

Protectia Datelor Personale
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC ENFEP SRL, persoană juridică română, cu sediul în Cluj-Napoca, Str. O. Petrovici, nr 22/1, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

Obiectivul colectării datelor este alcătuirea unei baze de date în scopul informării despre organizarea sesiunilor de evaluare, acţiuni de reclamă, marketing şi publicitate şi pentru contul de utilizator înregistrat care dă utilizatorului acces la sesiunile de evaluare  şi la serviciile oferite de  ENFE.ro. La înregistrarea în site vi se vor cere anumite date personale precum numele şi prenumele, adresa de e-mail, clasa, dar şi alte informaţii cu caracter personal. Sunteţi singurul responsabil de datele privind contul de utilizator creat pe ENFE.ro. De aceea, pentru confirmarea datelor şi contului, veţi fi anuntaţi la adresa de e-mail pe care aţi declarat-o la crearea contului dumneavoastră. Acest e-mail de confirmare are rolul stopării acţiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane, pentru a crea conturi fictive. Dacă primiţi un asemenea mesaj, în condiţiile în care nu v-aţi înregistrat personal pe site, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la adresa office @ enfe.ro pentru a şterge contul respectiv.
Formularul de profil al utilizatorului conţine câmpuri care pot fi editate în cazul în care doriţi să modificaţi sau să completaţi datele pe care le-aţi furnizat la crearea contului. Dacă însă doriţi să renunţaţi la contul dumneavoastră complet şi la orice facilitate de pe site-ul ENFE.ro, vă rugăm să scrieţi un e-mail la office @ enfe.ro.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunoştiinţă a campaniilor promoţionale, în scop de reclamă, pentru acţiuni de marketing şi publicitate, pentru operațiuni statistice şi pentru accesul la sesiunile de evaluare. Refuzul dvs. determină neparticiparea la sesiunile de evaluare organizate de SC ENFEP SRL.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către SC ENFEP SRL  pentru scopurile mai sus menţionate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, trimisă pe adresa office@enfe.ro.

Dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.Conectati-va
Nu va puteti accesa contul? Resetati parola
Sunteti utilizator nou?
Sunt profesor.
In curand
Dragi elevi, În curand site-ul www.enfe.ro va organiza noi etape de evaluare, spre a...
Etapa a treia de examinare
Dragi elevi,În 26 aprilie va avea loc etapa a treia de simulare online la limba și literatura...
ISTORIE, GEOGRAFIE
Dragi elevi,în luna martie mai puteți participa la următoarele examinări online:istorie - Bacala...
Examinările lunii martie
Dragi elevi,în luna martie veți putea participa la următoarele examinări online:matematică - Ev...
O nouă etapă de examinare
În 15 februarie va avea loc simularea online la limba și literatura română, Evalu...
Bine ați venit!
Dragi elevi, În 15 februarie va avea loc simularea online la limba și literatura română,&nb...
Bine ați venit!
Dragi elevi, S-a încheiat prima etapă de examinare, atât pentru Evaluarea națională, cât...
Prima sesiune de examinări – matematică
Dragi elevi, stimați părinți,  Au început înscrierile pentru primele sesiuni de exami...
Prima sesiune de examinări – limba și literature română
Dragi elevi, stimați părinți,   Au început înscrierile pe platforma www.enfe.ro pe...